Меню
Кошница

Пипер

Чешки сорт чушки идеални за пържене, за прясна консумация и за консервиране. Високодобивният пипер има нелютив вкус и е подходящ за хапване от хора, които не харесват пикантните зеленчуци.Дължината на плодовете средно е 14 – 15 см. Наподобяват визията на чорбаджийските чушлета. Диаметърът ..
1.40лв
Дребноплоден пипер за среноранно и късно производство. Подходящ е за консумация в прясно състояние и за приготвяне на туршии. Плодовете са висящи, дребни 5-6 см, средна маса 8- 10 гр. Месестата част на плода  е крехка, сочна и лютива. В техническа зрялост са светло зелени, а в ботаническа- черв..
1.00лв
Бяла шипка е лют, средно ранен до късен сорт пипер. Може да се отглежда чрез разсад, в оранжерии и на открито.  Подходящ е за прясна консумация и консервиране.Пипер Бяла шипка образува висок храст.Плодовете са с конусовидна форма, светло зелени в техническа зрелост и черевени в б..
1.00лв
Плодовете са стърчащи, тривърхи, с дължина 9-11 см и диаметър при основата 5-6 см. Перикарпът е дебел около 6 мм, с тънка кожица и много добри вкусови качества. Предназначен е за средно ранно производство. Подходящ за консумация в прясно състояние, за пълнене и консервиране. Сеитба норма 150-180 гр/..
1.30лв
Предназначен е за ранно и супер ранно производство на открито и в полиетиленови оранжерии. Подходящ е за консумация в прясно състояние, за салати и готвене. Плодовете са висящи, дълги 16-20 см, със средна маса  70- 75 гр. В техническа зрялост са светло зелени, а в ботаническа- червени. Пер..
1.30лв
Средно ранен атрактивен сорт люти чушлета, подходящи за полско производство и саксийно отглеждане от любители градинари. Растенията са обилно плододаващи. Плодовете са тънки, дълги и люти на вкус, зелени в техническа зрялост и червени - в ботаническа, с дължина 10 х 15см. Сорта е..
1.40лв
Червени едри чушки с наситен червен цвят и невероятен вкус. Колкото са по-черевни чушките са по-узрели. Характерна е сплеснатата двустранно или тристранно форма на чушката. Месестата част е крехка и сочна, кожицата е тънка и лесно се отстранява при изпичане...
1.20лв
Силно топлолюбиво растение, изискващо оптимална температура за развитие 18-25°С и изобилна светлина от поникването на семената до края на плододаването. Взависимост от сорта растението достига височина 30-50 см, с 2-4  разклонения. Подходящи за парниково и полско производство.Плодове: ..
1.00лв
Плодовете са висящи, дребни, приличащи на рибки с дължина 8 – 10 см. На вкус са люти. Плодовете са светло зелени, а в ботаническа зрялост - интензивно червени. Високо добивен сорт. Предназначен е за прясна консумация и консервиране. Среден добив: 3 - 4 т/дкаУказания за отглеждане:Срок..
1.00лв
Тиквички Изобилна F1 е много популярен високодобивен български хибрид. Той е характерен с отличните си вкусови качества. Подходящ е за отглеждане в полиетиленови тунели на открито.Плодовете му са цилиндрични и леко изтънени към дръжката. Повърхноста им е много леко оребрена. Тиквички ..
1.60лв
Ранен декоративен сорт сладки чушлета подходящи за отглеждане както на открито, така и в саксии. Растенито е компактно, плодовете са къси, изправени, с тясна триъгълна форма и сладък вкус. Светло жълти в техническа фаза, след като напълно узреят стават светло червени.Вегетационен период: 1..
1.50лв
Показва 1 до 12 от 28 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация