Меню
Кошница

Пипер

Чешки сорт чушки идеални за пържене, за прясна консумация и за консервиране. Високодобивният пипер има нелютив вкус и е подходящ за хапване от хора, които не харесват пикантните зеленчуци.Дължината на плодовете средно е 14 – 15 см. Наподобяват визията на чорбаджийските чушлета. Диаметърът ..
1.40лв
Бяла шипка е лют, средно ранен до късен сорт пипер. Може да се отглежда чрез разсад, в оранжерии и на открито.  Подходящ е за прясна консумация и консервиране.Пипер Бяла шипка образува висок храст.Плодовете са с конусовидна форма, светло зелени в техническа зрелост и черевени в б..
1.00лв
Brand: ОПАЛ ЗИ
Дребноплоден пипер за среноранно и късно производство. Подходящ е за консумация в прясно състояние и за приготвяне на туршии. Плодовете са висящи, дребни 5-6 см, средна маса 8- 10 гр. Месестата част на плода  е крехка, сочна и лютива. В техническа зрялост са светло зелени, а в ботаническа- черв..
1.00лв
Brand: ОПАЛ ЗИ
Предназначен е за ранно и супер ранно производство на открито и в полиетиленови оранжерии. Подходящ е за консумация в прясно състояние, за салати и готвене. Плодовете са висящи, дълги 16-20 см, със средна маса  70- 75 гр. В техническа зрялост са светло зелени, а в ботаническа- червени. Пер..
1.30лв
Brand: ОПАЛ ЗИ
Червени едри чушки с наситен червен цвят и невероятен вкус. Колкото са по-черевни чушките са по-узрели. Характерна е сплеснатата двустранно или тристранно форма на чушката. Месестата част е крехка и сочна, кожицата е тънка и лесно се отстранява при изпичане...
1.20лв
Brand: ОПАЛ ЗИ
Силно топлолюбиво растение, изискващо оптимална температура за развитие 18-25°С и изобилна светлина от поникването на семената до края на плододаването. Взависимост от сорта растението достига височина 30-50 см, с 2-4  разклонения. Подходящи за парниково и полско производство.Плодове: ..
1.00лв
Brand: ОПАЛ ЗИ
Тиквички Изобилна F1 е много популярен високодобивен български хибрид. Той е характерен с отличните си вкусови качества. Подходящ е за отглеждане в полиетиленови тунели на открито.Плодовете му са цилиндрични и леко изтънени към дръжката. Повърхноста им е много леко оребрена. Тиквички ..
1.60лв
Brand: ОПАЛ ЗИ
Плодовете му са висящи с дължина от 8-10 см., наподобяват формата на малки рибки, от където идва и името му. Имат леко лютив, приятно пикантен вкус. Цветът им е наситено зелен, когато са готови за бране и стават  оранжеви до червени при пълна зрялост. Рибките се използват  в пряс..
1.20лв
Brand: ОПАЛ ЗИ
РИБКИ АПЕТИТКИ са нов български сорт люти чушлета за средно-ранно производство на открити площи. Растенията са средно високи. Плодовете са висящи, с форма на рибки със средна дължина 8-10 см, с лимонено жълт до жълт цвят, а  в ботаническа зрялост са червени. Имат приятно лютив вкус. Високо..
1.00лв
Brand: ОПАЛ ЗИ
Средноранен сорт с храстовидно стъбло 50 – 75 см, с  2 – 3 изправени разклонения.Плодове:  средно тегло 60 г,  конични, най-често сплеснати от двете страни по цялата дължина, прави или слабо извити към заострения връх, дълги 16 – 18 см.  Плодовете в техническа зрелост са кехлибар..
1.30лв
Сиврия 600 пипер е познат зеленчук, който целогодишно присъства на трапезата във всеки дом. За родина на чушките са приети Западна Индия и Централна Америка. Понастоящем зеленчука е широко използван в цял свят.Характерно за пипера Сиврия е, че той е високо добивен сорт. Образува чушки с ко..
1.20лв
Brand: ОПАЛ ЗИ
Плодовете са сладки, дребни 5-6 см, конусовидни с нелютив вкус. Неузрелите плодове са млечнозелени, със силен гланц, а узрелите с червен цвят. Предназначени са за прясна консумация, консервиране и туршии. Средноран и високодобивен сорт. Семената се засяват за разсад от март до април. Разсаждат се ме..
1.00лв
Показва 1 до 12 от 19 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация