Меню
Кошница

Пипер

Този сорт пипер е с вкусни светло зелени плодове.Ранен сорт. Пипера е едър и много родовит. Растението е прибрано, високо 80-90 см. с 3-5 разклонения. Листата са светлозелени. Плодовете са висящи, леко сплеснати, дълги 15-23см., широки в основата 5-7 см., с форма на тристенна кап..
1.40лв
Този сорт пипер е много атрактивен със своите наситено жълти плодове, също така чушките са четиристенни и месести и е много подходящ за печене.Сорт пипер тип долма. Плодовете са много едри и месести, четиристенни, зелени, с узряването стават до наситено жълти на цвят, сладки и много вкусни. Подходящ..
1.60лв
Берос Берос
Изчерпано
Чешки сорт чушки идеални за пържене, за прясна консумация и за консервиране. Високодобивният пипер има нелютив вкус и е подходящ за хапване от хора, които не харесват пикантните зеленчуци.Дължината на плодовете средно е 14 – 15 см. Наподобяват визията на чорбаджийските чушлета. Диаметърът ..
0.00лв
 Този български сорт пипер тип ”Камби” е много подходящ за мариноване и направа на туршии.Високодобивен, средно ранен до късен сорт пипер тип ”Камби”. Плодовете са висящи, едри, с доматовидна форма, с диаметър 8 - 11 см, със средно тегло 90 – 100 гр...
1.20лв
Дребноплоден пипер за среноранно и късно производство. Подходящ е за консумация в прясно състояние и за приготвяне на туршии. Плодовете са висящи, дребни 5-6 см, средна маса 8- 10 гр. Месестата част на плода  е крехка, сочна и лютива. В техническа зрялост са светло зелени, а в ботаническа- черв..
1.00лв
Бяла шипка е лют, средно ранен до късен сорт пипер. Може да се отглежда чрез разсад, в оранжерии и на открито.  Подходящ е за прясна консумация и консервиране.Пипер Бяла шипка образува висок храст.Плодовете са с конусовидна форма, светло зелени в техническа зрелост и черевени в б..
1.20лв
Плодовете са стърчащи, тривърхи, с дължина 9-11 см и диаметър при основата 5-6 см. Перикарпът е дебел около 6 мм, с тънка кожица и много добри вкусови качества. Предназначен е за средно ранно производство. Подходящ за консумация в прясно състояние, за пълнене и консервиране. Сеитба норма 150-180 гр/..
1.30лв
Предназначен е за ранно и супер ранно производство на открито и в полиетиленови оранжерии. Подходящ е за консумация в прясно състояние, за салати и готвене. Плодовете са висящи, дълги 16-20 см, със средна маса  70- 75 гр. В техническа зрялост са светло зелени, а в ботаническа- червени. Пер..
1.30лв
Този български сорт пипер е харесван и предпочитан за засаждане, заради своето супер ранно производство и много вкусните си плодове.Сорт, предназначен за супер ранно и ранно производство на открито и в полиетиленови оранжерии. Подовете са висящи с дължина 16 -22 см. Месестат..
1.30лв
Средно ранен атрактивен сорт люти чушлета, подходящи за полско производство и саксийно отглеждане от любители градинари. Растенията са обилно плододаващи. Плодовете са тънки, дълги и люти на вкус, зелени в техническа зрялост и червени - в ботаническа, с дължина 10 х 15см. Сорта е..
1.60лв
Този сорт пипер се отличава със своите големи, месести, ароматни и изключително вкусни.Традиционен европейски сорт, подходящ за средно ранно производство. Плодовете са едри, ярко червени в техническата си зрялост и достигат дължина до 8-10 см. характеризират се с изключително ароматни и вкусни ..
1.60лв
Показва 1 до 12 от 40 (4 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация