Меню
Кошница

Дини

Brand: Seminis
НОВ хибрид дини тип “Кримсон Суит” на фирма Семинис.Вегетационен период 76-78 дни.Растенията са с мощен растеж и силни разклонения, които добре покриват плодовете.Плодовете са с продолговата /удължена/ форма със средна маса 10-12 кг.Кората е светлозелена с тъмнозелени ивици с хубав блясък.Месото е т..
164.00лв
Brand: YUKSEL
Ранен сорт тъмна диня, тип "шугър бейби". Вегетация 65 дни.Овални плодове с тегло 7-9 кг и тънка кора.Наситеночервен цвят на вътрешността и високо захарно съдържание.Подходящ за култивация под тунели или на открито...
73.00лв
Brand: Bejo
Хибрид от Тигър тип (Tiger type) създаден специално, за да привлече вниманието на потребителя върху вкуса от минали времена. Плодовете с овална форма са средни по размер, светлозелена кора е набраздена с тесни ивици с тъмно зелен цвят. Много сладки и хрупкави, цветът е яркочервен, с малко семена. Ср..
19.80лв
Арашан F1 (Arashan) Арашан F1 (Arashan)
Изчерпано
Brand: Syngenta
Арашан се препоръчва за средно ранно и късно открито производство. Хибридът е подходящ за директна сеитба. Растението се отличава със средно ранна вегетация и отлично залагане на плодовете по време на екстремни температури (ниски или високи). Арашан притежава агресивна коренова систем..
97.00лв
Brand: manier
АТАКАН F1 - ХИБРИД ПОДХОДЯЩ ЗА ОТГЛЕЖДАНЕ БЕЗ ПРИСАЖДАНЕ НА ПОДЛОЖКА.УСТОЙЧИВ НА КОРЕНОВИ БОЛЕСТИ.ТЪМНО ЗЕЛЕНА КОРА С ЗЕЛЕНИ ИВИЦИ И НАСИТЕНО ЧЕРВЕН БЪТРЕШЕН ЦВЯТ.ВИСОКО СЪДЪРЖАНИЕ НА ЗАХАРИ.ПЛОДОВЕТЕ СА МЕЖДУ 8-12 КИЛОГРАМА.СРЕДНО РАНЕН ХИБРИД С ВИСОК ДОБИВЕН ПОТЕНЦИАЛ.СИЛНО ОБЛИСТЕНО РАСТЕНИЕ С МН..
60.00лв
Brand: ZKI
Много ранен сорт тип "кримсон суит" с вегетация 60 дни от засаждане.Добро листно покритие. Кръгли плодове с тегло 8-10 кг, висока захарност.За отглеждане под тунели и открито...
56.50лв
Brand: Seminis
Хибрид дини, предназначени за ранно производство.Вегетационен период 70-75 дни.Растенията са силни и образуват добра листна маса, която покрива плодовете.Плодовете са с идеално кръгла форма.Средна маса 6-8 кг.Кората е средно дебела и здрава, с наситено зелен цвят и тъмни ивици.Месото е наситено черв..
137.00лв
Brand: Syngenta
Подходящ за ранно производство с къса вегетация и средно мощно растение с много добро залагане на плодовете. Бостана позволява отглеждане при всякакви схеми и технологии, като понася добре по-лоши климатични условия в началото на вегетацията и предлага добро залагане на плодове, дори и при по-ниски ..
136.00лв
Brand: Seminis
НОВ високодобивен хибрид дини за ранно производство на фирма Семинис.Вегетационен период 70 дни.Плодовете са с леко овална форма, еднородни с блестящ тъмно-зелен цвят на кората и тъмни ивици.Средна маса на плода 7-9 кг.Хибридът се характеризира с добра вегетативна зелена част.Месото е с наситено чер..
164.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Мощен, средно-ранен и продуктивен хибрид.Силно и мощно растение с висока степен на адаптиранеПлодовете са с продълговата форма, тънка, но здрава кора и достигат 10-16кгВътрешността е ярко червена, нежна, сочна и сладкаСилна устойчивост на Фузариум..
65.00лв 70.00лв
Brand: Sakata
Едри плодове и здрава кора. Високодобивен хибрид, за отглеждане на открито, високо устойчив на Антракноза, раса 1. Мощни растения, много добре облистени, осигуряващи отлична защита на плодовете от летните слънчеви лъчи. Овално – продълговати плодове с тегло 12 – 15 кг с отлична транспортабилност. Зъ..
41.00лв
Brand: Clause
Стандартен сорт дини подходящ за отглеждане при различни климатични условия. Средноранен сорт свегетация 90дни. Плодовете са с кръгла форма и едрина 8-12кг. Кората е светлозелена с тъмнозелени ивици. Широко разпространен сорт в Гърция!..
62.00лв
Показва 1 до 12 от 54 (5 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация