Меню
Кошница

Дини

Brand: Syngenta
Арашан се препоръчва за средно ранно и късно открито производство. Хибридът е подходящ за директна сеитба. Растението се отличава със средно ранна вегетация и отлично залагане на плодовете по време на екстремни температури (ниски или високи). Арашан притежава агресивна коренова систем..
78.00лв
Brand: Syngenta
Подходящ за ранно производство с къса вегетация и средно мощно растение с много добро залагане на плодовете. Бостана позволява отглеждане при всякакви схеми и технологии, като понася добре по-лоши климатични условия в началото на вегетацията и предлага добро залагане на плодове, дори и при по-ниски ..
105.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Мощен, средно-ранен и продуктивен хибрид.Силно и мощно растение с висока степен на адаптиранеПлодовете са с продълговата форма, тънка, но здрава кора и достигат 10-16кгВътрешността е ярко червена, нежна, сочна и сладкаСилна устойчивост на Фузариум..
65.00лв 70.00лв
Brand: Sakata
Едри плодове и здрава кора. Високодобивен хибрид, за отглеждане на открито, високо устойчив на Антракноза, раса 1. Мощни растения, много добре облистени, осигуряващи отлична защита на плодовете от летните слънчеви лъчи. Овално – продълговати плодове с тегло 12 – 15 кг с отлична транспортабилност. Зъ..
40.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Ранен и високо продуктивен хибридМощно растение, със силно залагане на плодоветеАтрактивна златисто жълта кора и униформена продълговата форма на плодоветеВътрешността е червена, крехка и сочна и достига захарност 13%Тегло – 2,5 – 3кг..
122.00лв
Brand: Sakata
Средно ран хибрид, устойчив на Антракноза, раса 1 и Фузариум, раси 0,1, подходящ за отглеждане под тунели и на открито. Здрави и мощни растения, добре облистени, осигуряващи изхранването на заложените плодове. Впечатляващо овално – продълговати плодове с тегло 10 – 12 кг. Тънка, но транспортабилна к..
40.90лв
Brand: Sakata
Средно ран високодобивен хибрид тип Кримсон суит с  вeгетационен период 70 – 75 дни. Плодовете са кръгли, средно тегло от 8 до 10 кг, в зависимост от условията на отглеждане. Плодът е с привлекателен външен вид и яркo червено месо.То е сочно, нежно, със захарно съдържание от 12-13%. Хибрида при..
69.00лв
Brand: Sakata
За ранно производство, устойчив на Антракноза и Фузариум, раси 1. По-добре облистени растения в сравнение със стандартните сортове. Перфектни по форма (кръгли, леко овални), с тегло 7 – 10 кг и висок процент първокласни плодове.  Захарното съдържание се запазва при различните условия на отглеж..
38.40лв
Brand: Nong Woo Bio
Хибридът Лависта е с къса вегетация- 60-65 дни и е предназначен главно за ранно производство под тунели, но се представя много добре и в по-късен период.Плодовете са с леко овална форма и тегло 6-8кг. Вътрешността е наситено червена и устойчива на напукване...
58.00лв
Brand: YUKSEL
Ранен хибрид, подходящ и за много ранно производство. Плодът се характеризира с големина 9-10кг , с тъмно червено и много вкусно месо. Плодът е с oвална форма и тъмно зелена украса на кората ,листата са със средна големина.Много издръжлива на съхранение и транспорт.Високо до..
0.00лв
Brand: Syngenta
Мирза е нов хибрид Диня от Синджента за ранно произвдоство, с висок добивен потенциал и ранно плододаване. Плодовете са с отлична овална форма и размери, изклюително подходящи за пазара. Кората е тънка, но изключително здрава, с тъмно зелен цвят. Месото е силно наситено червено, с отлични вкусови ка..
115.00лв
Мирикъл F1 ( MIRACLE F1 )
2-3 дни
Brand: Hazera
Миракъл F1 е много ран хибрид диня, селекция на "Hazera". Растението е силно с буен растеж, с ранно залагане на плодовете и бързо узряване. Плодовете са кръгло овални с окраска тъмен "кримсон", с тегло 8 - 10 кг. Имат тъмно червен цвят на "месото" и захарност 13%. Хибрида е подходящ за отглеждане на..
0.00лв
Показва 1 до 12 от 23 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация