Меню
Кошница

Гранулирани торове

Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е програмиран да освобождава хранителни вещества в продължение на 4 месеца.При температура на почвата 21 градуса в целзии.Скороста на освобождаване завис..
14.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Универсалелен водоразтворим тор с прилепител!Изключително балансирана формула!Подходящ за;Поливане на разсади (малки растения)Листно приложение.Капково приложение.Стумулира:корените,растежа на разсада или растението!Структурира и подготвя цветодаването да се развие в пълният си генетичен потенциал!С..
4.00лв
Brand: Haifa
Haifa Turbo-K™ представлява гама от сложни NPK гранулирани торове, базирани на Multi-K™ калиев нитрат. Една гранула от Haifa Turbo-K™ осигурява на растението ценни хранителни елементи в комбинация с Multi-K™ калиев нитрат плюс микро и макроелементи.Haifa Turbo-K™съдържа ниски концентр..
75.00лв
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация