Меню
Кошница

HASARA SEEDS

Brand: HASARA SEEDS
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плододаване.Изравнени,наситено лъскаво лилавиплодове,достигащи до 400-600гр.Без бодли около дръжката,превъзходен топящ вкус. Устойчив на болести...
70.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Мощен, средно-ранен и продуктивен хибрид.Силно и мощно растение с висока степен на адаптиранеПлодовете са с продълговата форма, тънка, но здрава кора и достигат 10-16кгВътрешността е ярко червена, нежна, сочна и сладкаСилна устойчивост на Фузариум..
65.00лв 70.00лв
Brand: HASARA SEEDS
GREEN GLORY F1Високодобивен, партенокарпен хибрид.Предназначен за отглеждане в оранжерии и на открито на конструкция.Силно растение с тъмнозелени плодове с правилна форма, без уширения в шийката. Не се образуват кухини в плодовете.Силно устойчив на вируси. Идеален избор за консервиране и за свежият..
50.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Деро F1 :Средно-ранен сорт 80-90 дни.Дължина 18-20см.Супер сладка царевица.Устойчива на болести.Сеитба (Април-Май-Юни)...
6.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Ранен и високо продуктивен хибридМощно растение, със силно залагане на плодоветеАтрактивна златисто жълта кора и униформена продълговата форма на плодоветеВътрешността е червена, крехка и сочна и достига захарност 13%Тегло – 2,5 – 3кг..
122.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Силно и мощно растение със средно-ранен период на узряванеПодходяща за отглеждане на разсад - БЕЗ ПОДЛОЖКАВисока устойчивост в стресови условия – добра адаптация към различните условияПлодовете са с атрактивна украска и достигат тегло до 10-15кгВътрешността е ярко червено с отлични вкусови качестваВ..
70.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Много ранен  три сезонен хибрид 45дни.Много добро качество ,може да се сее три пъти в годината.Снежно бял цвят( около 7-8 см/диаметър)Растението е изправено, листата са тъмнозелени, средни по големина.Нежно маслено-сладникав вкус!Листата са годни за консумация(зелена салата с рукола ,зелен лук ..
6.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодовете са с дължина 24-26смТъмнозелени и лъскави в сравнение с обикновените краставици.Хрупкава трошаща захар, идеална е и за туршии и салати Подходяща з..
4.00лв
Brand: HASARA SEEDS
ПЕСС F1 е продълговат патладжан, без бодли по дръжката.Растението е много силно, залага лесно цветовете и много плодове.тъмно-виолетов с блясък.Нежен масленно-отличителен аромат.Устойчив на болести...
5.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмнозелени, средни по размер,сравнително дебели стъбла и много женски цветове.Плодовете са с дължина около 23-25 см, тъмнозелена, с дълга цилиндрична фо..
4.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов цвят и отлични вкусови качестваИдеална пазарна едрина и транспортабилност Средно тегло – 300-350, като някои плодове минават 500гр.Без издребняв..
225.00лв
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация