Меню
Кошница

HASARA SEEDS

Brand: HASARA SEEDS
Мощен, средно-ранен и продуктивен хибрид.Силно и мощно растение с висока степен на адаптиранеПлодовете са с продълговата форма, тънка, но здрава кора и достигат 10-16кгВътрешността е ярко червена, нежна, сочна и сладкаСилна устойчивост на Фузариум..
65.00лв 70.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Ранен и високо продуктивен хибридМощно растение, със силно залагане на плодоветеАтрактивна златисто жълта кора и униформена продълговата форма на плодоветеВътрешността е червена, крехка и сочна и достига захарност 13%Тегло – 2,5 – 3кг..
122.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодовете са с дължина 24-26смТъмнозелени и лъскави в сравнение с обикновените краставици.Хрупкава трошаща захар, идеална е и за туршии и салати Подходяща з..
4.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмнозелени, средни по размер,сравнително дебели стъбла и много женски цветове.Плодовете са с дължина около 23-25 см, тъмнозелена, с дълга цилиндрична фо..
4.00лв
Розов Диамант  F1 (Pink Diamant) Розов Диамант  F1 (Pink Diamant)
-14 %
Brand: HASARA SEEDS
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов цвят и отлични вкусови качестваИдеална пазарна едрина и транспортабилност Средно тегло – 300-350, като някои плодове минават 500гр.Без издребняв..
215.00лв 250.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Силно и мощно растение със средно-ранен период на узряванеПодходяща за отглеждане на разсадВисока устойчивост в стресови условия – добра адаптация към различните условияПлодовете са с атрактивна украска и достигат тегло до 10-15кгВътрешността е ярко червено с отлични вкусови качестваВегетационен пер..
65.00лв 70.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Нов хибрид без подложкова диня.Устойчива на коренови болести. За директна сеитба или на разсад.Растенията са силни и образуват добра листна маса, покриваща световете.Средно дебела кора с ярък зелен цвят и тъмни ивици - устойчива на транспортиране.Плодовете са със средно тегло 10-12кг. с наситено чер..
40.00лв
Brand: HASARA SEEDS
Хирошима е оранжериен хибрид с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особено срещу брашнеста мана и обикновена мана. Много висок добив.Плодовете са с дължина от 22 до 24 см. и добре подредени.Цветът на плодовете е тъмнозелен,лъскав, не избледнява дори в горещи сухи периоди.Процен..
4.00лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация