Меню
Кошница

Тиквички

Тиквички Изобилна F1 е много популярен високодобивен български хибрид. Той е характерен с отличните си вкусови качества. Подходящ е за отглеждане в полиетиленови тунели на открито.Плодовете му са цилиндрични и леко изтънени към дръжката. Повърхноста им е много леко оребрена. Тиквички ..
1.20лв
Този сорт тиквички е един от най-популярните и харесвани светли тиквички у нас.Високодобивен български сорт тиквички, характерен с отличните си вкусови качества. Плодовете са цилиндрични и леко изтънени към дръжката, повърхността е много слабо оребрена, млечно бели с лек зелен отенък и бледо кремава..
1.20лв
Тиквички сорт Бял Патисон осигуряват висок добив, рано през сезона. Тиквичките са с кремаво-бял цвят и формата на диск. Използват се с успех както за директно консумиране, така и за приготвяне на консерви, туршии, ястия и печене. ..
1.20лв
Превъзходен сорт лятна тиквичка, образуваща плодове с атрактивна форма и различни цветове (бяло, жълто, оранжево, зелено). Сортът е светлолюбив и предпочита умерено напояване. Подходящ за пролетно и лятно производство на открито. Вегетационен период – 60 – 70 дни.Указания за отглеждане:Тип..
1.50лв
Brand: Sakata
Тиквички Суха F1 са японски хибрид, подходящ за ранно пролетно отглеждане на открито и закрито, който ражда здрави, добре облистени и много вкусни плодове.   Плодовете на Суха F1 са леко цилиндрични и изтъняващи към дръжката. Слабо оребрени са и на цвят са млечно зелени. Те са с ..
2.80лв
Тиквичка Блек Бюти Тиквичка Блек Бюти
Изчерпано
Тиквичките са зеленчук, от семейство тиквови и близък родственик на краставиците. Те са нискокалоричен дар от природата, богат на минерали, което е причината за множеството му предимства в нашето здравословно хранене. Тиквичката Блек Бюти / Black Beauty е ранен сорт. Реколтата се взем..
0.00лв
Ранен, бързо растящ сорт с минимум листна маса и атрактивни плодове, което го прави един от предпочитаните сортове за малки градини. Засявайте семената м.Април - м.Май. Кълни за 10-12 дни. Плододава от началото на м.Юни до края на м.Септември.В 1 гр се съдържат около 8 бр семена.Опаковка от 2 гр...
1.50лв
Тиквичка Патисон Оранжев Тиквичка Патисон Оранжев
Изчерпано
Интересна за фермерите високодобивна култура, която може да дава ранна продукция в пролетно-летния период. Плодовете на патисона имат висока хранителна стойност. Богати са на калиеви соли. Използват се като лечебна храна при бъбречни заболявания. Патисона е топлолюбива култура. Засява се когато темп..
0.00лв
Формата на тиквички Раун де Найс е кръгла, а цвета им е бледозелен. Обират се, когато достигнат размери около 10 см в диаметър. Отличават се с отлични вкусови качества и атрактивен външен вид. Тиквичките Семената се сеят в редове с разстояние между тях от по 90 см. Във всеки ред се правят гнезда, ме..
1.40лв
ТИКВИЧКИ Черна красавица- Cucurbita pepoРанен, високодобивен сорт с вегетационен период 50- 55 дни. Растенията са изправени, с добре развити листа. Плодовете са гладки, цилиндрични, слабо стеснени към дръжката, с тъмно зелено оцветяване. Месестата част е с нежна консистенция.Сеитбена норма- 300- 350..
1.20лв
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация