Меню
Кошница

Тиквички

Тиквички Изобилна F1 е много популярен високодобивен български хибрид. Той е характерен с отличните си вкусови качества. Подходящ е за отглеждане в полиетиленови тунели на открито.Плодовете му са цилиндрични и леко изтънени към дръжката. Повърхноста им е много леко оребрена. Тиквички ..
1.20лв
Тиквички сорт Бял Патисон осигуряват висок добив, рано през сезона. Тиквичките са с кремаво-бял цвят и формата на диск. Използват се с успех както за директно консумиране, така и за приготвяне на консерви, туршии, ястия и печене. ..
1.20лв
Превъзходен сорт лятна тиквичка, образуваща плодове с атрактивна форма и различни цветове (бяло, жълто, оранжево, зелено). Сортът е светлолюбив и предпочита умерено напояване. Подходящ за пролетно и лятно производство на открито. Вегетационен период – 60 – 70 дни.Указания за отглеждане:Тип..
1.50лв
Brand: Sakata
Тиквички Суха F1 са японски хибрид, подходящ за ранно пролетно отглеждане на открито и закрито, който ражда здрави, добре облистени и много вкусни плодове.   Плодовете на Суха F1 са леко цилиндрични и изтъняващи към дръжката. Слабо оребрени са и на цвят са млечно зелени. Те са с ..
2.80лв
ТИКВИЧКИ Черна красавица- Cucurbita pepoРанен, високодобивен сорт с вегетационен период 50- 55 дни. Растенията са изправени, с добре развити листа. Плодовете са гладки, цилиндрични, слабо стеснени към дръжката, с тъмно зелено оцветяване. Месестата част е с нежна консистенция.Сеитбена норма- 300- 350..
1.20лв
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация