Меню
Кошница

Тиквички

Brand: Sakata
Ран, с полуотворен хабитус и средни междувъзлия хибрид, подходящ за отглеждане от ранна пролет до късна есен на открито и закрито. Плодовете са цилиндрични, леко разширени към върха, светлозелени, с много добра следберитбена съхраняемост. Устойчивост: ZYMV, WMV.Устойчивости:Мозайка по тиквичките (ZY..
48.00лв
Brand: Seminis
Ран хибрид тиквички с устойчивост на ниски температури.Мощно растение без разклонения. Висок добив от висококачествени плодове.Те са цилиндрични, 16 - 18 см  дълги, наситено зелени на цвят. Плодовото месо е с много добра консистенция...
130.00лв
Brand: Clause
Универсален сорт от ранна пролет до късна есен. Устойчив на вируси, ниски температури рано на пролет. Твърда, плътна, лъскава, със светло зелен цвят и много добивна тиквичка.Устойчивости:Мозайка по тиквичките (ZYMV) Мозайка по дините (WMV)..
48.00лв
Brand: Wing Seed
Delrany F1Супер ранен хибрид – 35 дни тип ескендераниУстойчив на ниски температури Компактно и силно растение с концентрирано и постоянно плододаванеЛъскаи светло зелени плодове с бели петнаДължина 16-18смСилно устойчив на брашнеста мана..
45.00лв
Brand: Clause
Средно ран сорт. Встъпва в плододаване 45 дни през пролетта и 35-40 дни през лятото. Плодовете са цилиндрични, бяло-зеленикави, по-тъмни на цвят от “Лореа”. Основни предимства: Лесно се възстановява след засушаване, устойчив на мозайка по тиквичките и мозайка по дините, формира няколко плода, което ..
70.00лв
Brand: Seminis
Хибридна тиквичка със светлозелен цвят от Seminis. Вегетационния период е 40-45 дни след разсаждането.Растенията са силни, полуизправени и компактени, устойчиви на ниски температури. Плодовете са лъскави с дължина 18-20 см...
52.00лв
Brand: Enza Zaden
При този сорт плододаването започва по-рано, подходящ за производство под тунели (за ранно) и на открито. Растенията са компактни със силен растеж. Сорта има устойчивост на три вирусни заболявания и брашнеста мана. Плодовете са изравнени, идеално цилиндрични, цветът им е светло зелен, не избледняват..
45.00лв
Brand: Syngenta
Корделия са хибрид тиквички от най-новата селекция на Синджента.  Предназначен както за производство под полиетилен, така и на открито. Подходящ за отглеждане през пролетта и есента. За растението е характерно много доброто залагане на плодовете,  изправен и отворен хабитус. Хибрида е мног..
97.00лв
Brand: Clause
Средно ран сорт, добре познат и предпочитан в страната.  Плодовете са къси, цилиндрични, светлозелени. Препоръчва се за ранно-пролетно засаждане в тунели и на открито. Подходящ и за късно засаждане (Август).Размер на плодовете:  18 – 28 смСхема за расаждане: 1х0.7 м или..
28.00лв
Brand: Clause
Мостра F1 са много ранен хибрид тиквичк. Имат цилиндричен плод с приятен светлозелен цвят. Подходящи са за отглеждане под найлон и в полиетиленови оранжерии. Встъпват изключително бързо в плододаване - само 30 дни след засаждане! Растението е с рядка листна маса и правилно разклонение...
54.00лв
Brand: Enza Zaden
Нов надежден хибрид на “Енза Заден”. Подходящ както за кратка реколта така и за дълго отглеждане. Сортът разполага с голям набор от устойчивости - три вирусни заболявания и брашнеста мана. Препоръчва се за лятно производство с по-често бране, тъй като плодовете се развиват бързо.Уникално при този со..
45.00лв
Brand: Syngenta
Средно ранен хибрид,дълъг,цилиндричен;за отглеждане под полиетилен или на открито.Растението е компактно с къси междужъзлия и с преобладаващо женски цветове. Плодовете са изравнени,здрави с дебелина 5-6см. и дължина 16 - 20 см. Имат светло зелен цвят.Дължина на плодовете: 16-20 см.Устойчивости:Брашн..
94.00лв
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация