Меню
Кошница

Тиквички

Brand: Fito
Семена за Тиквички Брилянт F1 / Brillante F1 / от секция FitoБрилянт F1 е ултраранна тъмнозелена тиквичка . Отличителна черта на този хибрид е много компактен храст поради късите междувъзлия, гладки и блестящи плодове, без драскотини .Това предпазва растенията от „лягане“ върху почват..
29.40лв
Brand: Vilmorin
Растенията са изправено растящи, с отворен хабитус и много голяма родовитост.Отличен избор за къса култура, с концентриран добив.Плододаването започва 30 дни след разсаждането.Плодовете са със светло-зелен цвят и плътно месо.Продукцията е с много добър баланс тегло/бройка...
72.00лв
Brand: Clause
Семена за Тиквички HMC 24-023 F1 от секция ClauseНов , силноустойчив на вируси сорт. Растението е силно , но с отворен хабитус. Плодовете са правилни с цилиндрична форма и дължина 18-23см. Светлозелен цвят , но с един нюанс по-тъмен от този на Лореа, лъскави. Високодобивен сорт. Устойчивости :C..
60.00лв
Brand: Sakata
Ран, с полуотворен хабитус и средни междувъзлия хибрид, подходящ за отглеждане от ранна пролет до късна есен на открито и закрито. Плодовете са цилиндрични, леко разширени към върха, светлозелени, с много добра следберитбена съхраняемост. Устойчивост: ZYMV, WMV.Устойчивости:Мозайка по тиквичките (ZY..
54.00лв
Brand: Seminis
Ран хибрид тиквички с устойчивост на ниски температури.Мощно растение без разклонения. Висок добив от висококачествени плодове.Те са цилиндрични, 16 - 18 см  дълги, наситено зелени на цвят. Плодовото месо е с много добра консистенция...
130.00лв
Ардендо F1
2-3 дни
  Тиквички Ардендо F1 са ранен до средноранен хибрид, перфектни за производство през пролетта и есента.Плодовете на тези тиквички са изравнени, дълги, цилиндрични и не прерастват.Листата на Ардендо F1 са силно нарязани, което позволява по лесно проветряване на растението и г..
49.00лв
Brand: Enza Zaden
Отличен избор за пролетно и лятно производство. Този хибрид се превръща в еталон за висок стандарт със своите изравнени плодове и висок добив.Компактно, добре балансирано растение. Листата са с голяма повърхност, силно нарязани между дяловете, което спомага по-лесното проветрение на растението. Сорт..
56.00лв
Brand: Clause
Универсален сорт от ранна пролет до късна есен. Устойчив на вируси, ниски температури рано на пролет. Твърда, плътна, лъскава, със светло зелен цвят и много добивна тиквичка.Устойчивости:Мозайка по тиквичките (ZYMV) Мозайка по дините (WMV)..
48.00лв
Brand: Wing Seed
Delrany F1Супер ранен хибрид – 35 дни тип ескендераниУстойчив на ниски температури Компактно и силно растение с концентрирано и постоянно плододаванеЛъскаи светло зелени плодове с бели петнаДължина 16-18смСилно устойчив на брашнеста мана..
45.00лв
Brand: Clause
Средно ран сорт. Встъпва в плододаване 45 дни през пролетта и 35-40 дни през лятото. Плодовете са цилиндрични, бяло-зеленикави, по-тъмни на цвят от “Лореа”. Основни предимства: Лесно се възстановява след засушаване, устойчив на мозайка по тиквичките и мозайка по дините, формира няколко плода, което ..
73.00лв
Brand: Seminis
Хибридна тиквичка със светлозелен цвят от Seminis. Вегетационния период е 40-45 дни след разсаждането.Растенията са силни, полуизправени и компактени, устойчиви на ниски температури. Плодовете са лъскави с дължина 18-20 см...
68.00лв
Brand: Sakata
Семена за Тиквички Император F1 / Imperator F1 / от секция Sakata-Високодобивен ,желан и лесен за отглеждане хирид на открито и закрито, с добра следберитбена съхраняемост.-Плодовете са цилиндрични,изравнени,  лъскави, с сияен зеленикав оттенък и атрактивен пазарен вид.-Полуизправени растения, ..
58.00лв
Показва 1 до 12 от 30 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация