Меню
Кошница

Enza Zaden

Brand: Enza Zaden
Северин F1 е сорт корнишони от новата селекция партенокарпни хибриди на Енза Заден – изцяло женско цъфтящи, опрашване не е необходимо.Изключително силен растеж,  изхранва 2-3 и повече плода на възел.Основното плододаване на сорта е от централно стъбло.Растението е отворено с къси междувъзлия. Л..
40.60лв
Brand: Enza Zaden
Универсална, хибридна подложка за присаждане на Енза Заден.Мултиплатформена подложка, която комбинира много добре вегетативното с генеративното развитие на културата.Изравнено покълване• Лесна за присаждане с добро прихващане• Много мощна коренова система, която даватолерантност при засолени почви• ..
40.00лв
Brand: Enza Zaden
Нов сорт червена салата тип лоло роса.Сортът е подходящ за отглеждане пролет, лято и есен на хидропонна система NFT, но може и на почва.Има много добър винено червен цвят при наличие на достатъчно слънчева светлина.Устойчив на: Bl:16-36EU/Bl:1-9US/Nr:0/TBSV LMV..
236.00лв
Амарал F1 ( Amaral )
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Доказан хибрид подходящ за дълга реколта. Къси междувъзлия, плодове с отличен цвят и твърдост, много изравнени, с големина 220-240 грама. Издържа на високи температури без да изресяват цветовете. Отлична транспортабилност, лесен за сортиране.Тегло на плодовете: 220 - 240 грамаУстойчивости:Мозай..
110.00лв
Brand: Enza Zaden
Пипер Амарета F1 ( Amareta F1 ) от секция Enza ZadenНов светлозелен хибрид с устойчивост на Бронзовост (TSWV). Силно, изправено растение с много добро листно покритие. Ран сорт с отлично залагане през цялата година без аборти.Плодовете са много изравнени 12-14 х 8 см, с много дебел перикарп.Светло з..
60.00лв
Brand: Enza Zaden
Нов хибрид патладжан от Енза Заден. Великолепни плодове, впечатляващи както производителите, така и потребителите. Много приспособим сорт, подходящ за производство на закрито и открито. Изравнени плодове с класическа форма и наситено лилав цвят, изпъстрен с бели ивици.Новото поколение селекция на Ен..
90.00лв
Brand: Enza Zaden
Хибрид тип рома (консервен домат). Силно растение, добре облистено с изключителна родовитост. Плодовете са продълговати с едрина 150-170 грама с добра твърдост, съдържание на сухо вещество и захари. Сортът е подходящ за консервиране.Този хибрид е с висока толерантност към алтернария.Устойчивости: ВУ..
33.00лв
Brand: Enza Zaden
Бацио е типичната за България  маруля от холандската селекция на Enza Zaden - едра, тежка, с атрактивен търговски вид.  Изключително жизнена салата - расте добре дори и при ниски температури, не изисква  много торене.  Салатите са с много гладки,  тъмнозелени и лъскави листа..
44.50лв
Белканто F1 (Belcanto)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Ран сорт за производство на открито и закрито. Леко прибран растеж и добро листно покритие. Плодовете се залагат равномерно, много изравнени не издребняват, дори в края на вегетацията, което е предпоставка за високи добиви. Дължина 15-17 см, ширина 5-7 см. Цветът е типичен за капията с лек блясък, в..
0.00лв
Brand: Enza Zaden
Белле е отлично познат сорт на Балканите и в Европа. Подходящ е за отглеждане в оранжерии и на открито. Проявява добра пластичност при стресови условия. Растенията са компактни, добре облистени с къси междувъзлия. Плодовете са изключително здрави, кръгли, яркочервени, с тегло 200 - 220 гр, устойчиви..
83.00лв
Показва 1 до 12 от 84 (7 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация