Меню
Кошница

Enza Zaden

Амарал F1 ( Amaral )
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Доказан хибрид подходящ за дълга реколта. Къси междувъзлия, плодове с отличен цвят и твърдост, много изравнени, с големина 220-240 грама. Издържа на високи температури без да изресяват цветовете. Отлична транспортабилност, лесен за сортиране.Тегло на плодовете: 220 - 240 грамаУстойчивости:Мозай..
110.00лв
Brand: Enza Zaden
Бацио е типичната за България  маруля от холандската селекция на Enza Zaden - едра, тежка, с атрактивен търговски вид.  Изключително жизнена салата - расте добре дори и при ниски температури, не изисква  много торене.  Салатите са с много гладки,  тъмнозелени и лъскави листа..
86.00лв
Белканто F1 (Belcanto)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Ран сорт за производство на открито и закрито. Леко прибран растеж и добро листно покритие. Плодовете се залагат равномерно, много изравнени не издребняват, дори в края на вегетацията, което е предпоставка за високи добиви. Дължина 15-17 см, ширина 5-7 см. Цветът е типичен за капията с лек блясък, в..
0.00лв
Brand: Enza Zaden
Белле е отлично познат сорт на Балканите и в Европа. Подходящ е за отглеждане в оранжерии и на открито. Проявява добра пластичност при стресови условия. Растенията са компактни, добре облистени с къси междувъзлия. Плодовете са изключително здрави, кръгли, яркочервени, с тегло 200 - 220 гр, устойчиви..
76.00лв
Белфаст F1 (Belfast)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Белфаст е ран до средно ран сорт домати за производство в оранжерии и на открито. Силно и компактно растение, издръжлив на високи температури – не изресява и не пука. Плодовете са кръгли, едри 250-300 грама, изравнени с наситен червен цвят и отлична трайност. Много добре се опрашва, висок добивен по..
92.50лв
Бенатар F1 (Benatar)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
От новата селекция на Енза Заден този сорт се открои с едрите си плодове които не издребняват дори след 7ма китка. Изключително изравнени, плодове 250 гр с перфектен цвят и твърдост. Не образуват кочан при високите температури.Растението е мощно, добре облистено със силен растеж. Това позволява на с..
43.50лв
Brand: Enza Zaden
От новата селекция на Енза Заден този хибрид се открои с едрите си плодове, които не издребняват дори след 7-ма китка. Изключително изравнени плодове 250 - 300 гр с перфектен цвят и твърдост. Не образуват кочан при високите температури. Растението е мощно, добре облистено със силен растеж. Това позв..
105.00лв
Brand: Enza Zaden
Бехрам е нов детерминантен (безколов) хибрид домати за полско производство от "Enza Zaden". Растенията са силни с отлична ранозрелост и много добра облистеност. Плодовете са едри, с кръгла форма, с еднакво тегло 220-240 грама с наситен блестящ червен цвят. Бехрам F1 има отлична транспортабилност, тъ..
30.00лв
Бонбини F1 (Bonbini)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Сорт за производство пролет лято и есен. Листата са изправени, не полягат и не се опират в почвата. Овални, месести, с блестящ тъмно зелен цвят. Отлична трайност на полето и след беритба. Отлична толерантност към високи температури. Сорт за високи добиви с висок рандеман. Устойчив на ..
44.00лв
Brand: Enza Zaden
Хибидни семена за краставици с много стабилен растеж. При различни климатични условия се проявява еднакво добре. Благодарение на това растенията плододават постоянно и без аборти. Образува голяма листна маса и се препоръчва по-рядко засаждане. Този хибрид дава най-добрите резултати при дълго произво..
49.00лв
Brand: Enza Zaden
Формира едра, отворена листна розетка. Устойчива на стрелкуване през топлите месеци. Листата са светлозелени с крехка консистенция и нежно накъдрени по периферията.Реколтиране:За производство през всички сезониУстойчивости:Мана по салати (Bl)Салатен мозаечен вирус (LMV)..
41.00лв
Брава F1 (Brava)
Изчерпано
Brand: Enza Zaden
Селекциониран след Тарзан, като нов студоустойчив сорт за зимно и ранно пролетно производство.Листната розетка е изправена, много тъмно зелена. Кореноплодите са кръгли, изравнени с фин корен и здрава връзка с листата (не се къса). Къс вегетационен период.Сеитбена норма: 1,2 - 1,5 (до 2) кг/дка..
33.00лв
Показва 1 до 12 от 45 (4 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация