Меню
Кошница

Rijk Zwaan

Brand: Rijk Zwaan
Семена за Корнишони Кибрия F1 ( Kybria F1 ) от секция Rijk ZwanЛидер на пазара от години, за отглеждане на конструкция на открито и закрито за дребни плодове. Залага по няколко плода на възел, ограничени странични разклонения и високодобивен потенциал. Устойчивости - Краста , Брашнеста мана, Обикнов..
16.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Семена за Краставици Кордоба F1 ( Cordoba F1 ) от секция Rijk Zwaan- истински сорт „приятелски настроен към производителя“ с много добра устойчивост на стрес- плодовете са дълги 33-36 см, ярко тъмнозелени- засаждане в отопляеми условия в края на февруари - началото на март или в нормални неотопляван..
30.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Семена за Краставици Миртос F1 ( Myrthos F1 ) от секция Rijk ZwanЗа лятно засаждане с изключителна устойчивост!Това е сорт със силен растеж, силно вкоренен,   1-2 плода на стъбло, плодовете му са тъмнозелени, дълги 32-36 см,Устойчивостта на Мазаичен вирус и Вирусна жълтеница, е важна особе..
53.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Семена за Моркови Морелия F1 ( Morelia F1 ) от секция Rijk ZwanНантски тип морков за пресен пазар с дължина 20-22 см. и изравнен по форма. Толерантен е на високи температури и е подходящ за сеитба от Март до Юли. Листата не са чувствителни на Алтернария. Вегетационен период 110-120 дни. ..
125.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Бързо формиращ  глави сорт с вегетационен период 55-60 дни и тегло 1,500-2,100 кг . Притежава по-добра устойчивост на полето, в сравнение с другите ранни сортове, с по-късно напукване и  по-късно  стреклуване. Препоръчва се за отглеждане както в оранжерии, така и за ран..
46.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Притежава кръгъл кореноплод с отличен вътрешен цвят, без бели пръстени. Този сорт е средно ранен, има силна листна маса , която не е чувствителна на Церкоспороза. Много подходящ за механизирано прибиране и съхранение...
34.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Хибрид за отглеждане пролет, лято, есен както на открито, така и в оранжерии. Подходящ за производство на едри плодове за пресен пазар и индустрията.Устойчивости :Ccu/Px (ex Sf) -Краста / Брашнеста мана CMV - Обикновена краставична мозайка..
19.50лв
Brand: Rijk Zwaan
Айсберг, подходящ за отглеждане от късна пролет до ранна есен. Характеризира се с много добре оформена глава, ярък цвят и плътни, гладки листа. Сортът е устойчив на стрелкуване през лятото и е идеален за свежия пазар. УСТОЙЧИВОСТИ: HR: Bl: 16-37EU..
37.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Салинас тип, устойчив на върхово прегаряне на листата, гарантирано формиране на главатадори при променливи климатични условия и песъкливи почви.HR: Bl:16-35EU/Nr:0/Pb..
46.50лв
Brand: Rijk Zwaan
Семена за Пипер Балканика F1 ( Balkanica F1 ) от секция Rijk ZwanНов хибрид тип капия с допълнителна устойчивост срещу Бронзовост ! Доброто залагане на плодовете при топло или студено време прави Balcanica обещаващ нов хибрид със сходни характеристики на плодовете като тези на сорт Dinamica RZ.Устой..
12.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Нов хибрид, препоръчван за  пролетно  и ранно лятно засаждане, има вегетация от 60-75 дни. Неговите  глави имат атрактивен външен вид, нежна консистенция и тегло 1,5 – 3 кг, добър вкус и възможност да образува глави и при сухи условия. Устойчив на  Фузариум!..
50.00лв
Brand: Rijk Zwaan
Семена за Краставици Велос F1 ( Veloce F1 ) от секция Rijk ZwaanСорт подходящ за зимно и ранно пролетно производство със силни и бързо разтящи растения.Veloce RZ се справя без проблем с ниската интензивност на светлината през зимата. Не ечувствителен към некроза. Встъпва рано в плододаване, като фор..
49.50лв
Показва 1 до 12 от 29 (3 страници)
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация