Меню
Кошница

ПАСАМОНТЕ F1 ( PASAMONTE F1 )

 ПАСАМОНТЕ F1 ( PASAMONTE F1 )
ПАСАМОНТЕ F1 ( PASAMONTE F1 )
  • Наличност: В наличност
29.20лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Семена за Корнишони Пасамонте F1 ( Pasamonte F1 ) от секция Syngenta

Устойчивост: HR = Ccu., IR = CMV, Px
Предназначение:
За прясна консумация и консервиране

Плодове:
Цилиндрични, тъмнозелени и хрупкави
Съотношение дължина ширина 3:1
Плодовете забавят растежа си при достигане на
стандартния размер
Висока транспортабилност

Растение:
Партенокарпен хибрид
Къс вегетационен период
Производство в оранжерии и наоткрито
На възел се разполагат по 2-3 плода
Толерантен на брашнеста мана, краста и
краставично мозаичен вирус

Какво казва практиката:
Висок добив
Толерантен на високи температури

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е оранжериен хибрид с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особено срещу брашнеста мана и обикновена мана. Много висок д..
4.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
225.00лв
Исмини F1 (Ismini)
2-3 дни
Исмини F1 е средно ран хибрид индетерминантен домат, селекция на "Hazera". Подходящ е за отглеждане като първа и втора култура в оранжерии. Растението..
111.00лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Victoria F1Много ранен хибрид 65-70 с отлични вкусови качества за пролетно и лятно отглежданеПредназначен за прясна консумация и консервиранеКръгли и ..
32.00лв
Хибридът Лависта е с къса вегетация- 60-65 дни и е предназначен главно за ранно производство под тунели, но се представя много добре и в по-късен пери..
58.00лв 70.00лв
Ранозрял полудетерминантен хибрид. Подходящ е за отглеждане на открито и в оранжерии.Плодовете са червени, сочни, сладки и ароматни. Достигат тегло 18..
80.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Специален торфен субстрат, приготвен от равни количества екологично чисти тъмен и бял торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен ета..
38.00лв
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
34.00лв
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плодо..
55.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация