Меню
Кошница

АМИНОКОР КАЛЦИЙ / AMINO CALCIUM

АМИНОКОР КАЛЦИЙ / AMINO CALCIUM
АМИНОКОР КАЛЦИЙ / AMINO CALCIUM
АМИНОКОР КАЛЦИЙ / AMINO CALCIUM
АМИНОКОР КАЛЦИЙ / AMINO CALCIUM
АМИНОКОР КАЛЦИЙ / AMINO CALCIUM
АМИНОКОР КАЛЦИЙ / AMINO CALCIUM
АМИНОКОР КАЛЦИЙ / AMINO CALCIUM
  • Наличност: В наличност
22.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

ХЕЛАТИРАН КАЛЦИЙ ЗА НЕЗАБАВНО ЛЕЧЕНИЕ НА КАЛЦИЕВ ДЕФИЦИТ

ТРОЙНО ДЕЙСТВИЕ - БИОСТИМУЛАТОР, ТЕЧЕН ТОР И КОРЕКТОР НА КАЛЦИЕВ ДЕФИЦИТ

МОМЕНТАЛНО И ЕФЕКТИВНО ИЗВЛИЧАНЕ ОТ ЛИСТАТА И КОРЕНА

РЕАКТИВНО ПРИДВИЖВАНЕ ДО ВСИЧКИ ЧАСТИ НА РАСТЕНИЕТО

НЕЗАБАВНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ОТ КРИТИЧНИТЕ СИТУАЦИИ

НАМАЛЯВА ГНИЕНЕТО, УСКОРЯВА УЗРЯВАНЕТО, ПОДОБРЯВА ЦВЕТА, СЪХРАНЯЕМОСТТА И ТВЪРДОСТТА НА ПЛОДОВЕТЕ

Естествените аминокиселини в Aminocal осигуряват отличен растеж, жизненост и плододаване на растението и засилват неговата устойчивост.

Естествено хелатираният калций коригира основните физиологични нарушения на калциевия дефицит и подобрява твърдостта на зелените тъкани и плодовете, като по този начин удължава срока на годност на културата и продукцията.  Aminocal съдейства за по здраво растение с по-големи листа, по-дълги корени, наситен цъфтеж, повече и по-големи плодове.  Aminocal може да се прилага при всички видове култури:  зеленчуци, ягодоплодни, костилкови и семкови плодни дръвчета,лозови насаждения, технически и полски култури.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е хибрид за производство в оранжерия и лятно-есенно производство на открито с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особен..
5.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
250.00лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
5.00лв
Нижи F1Високодобивен хибрид, който е изключително устойчив на горещини и болести и е идеален за лятно и есенно отглеждане.Дължината на плода по време..
5.00лв
Торфен Субстрат Черен Solvika Торфен Субстрат Черен Solvika
В наличност
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
36.00лв
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плодо..
70.00лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
5.00лв
Сорт диня Каристан се отличава с много силно растение. Гъстата маса осигурява отлично листно покритие на плодовете и ги предпазва от директно слънчево..
115.00лв
Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е п..
14.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация