Меню
Кошница

АМИНОКОР КОМПЛЕКС / AMINOCORE COMPLEX

АМИНОКОР КОМПЛЕКС / AMINOCORE COMPLEX
АМИНОКОР КОМПЛЕКС / AMINOCORE COMPLEX
АМИНОКОР КОМПЛЕКС / AMINOCORE COMPLEX
АМИНОКОР КОМПЛЕКС / AMINOCORE COMPLEX
АМИНОКОР КОМПЛЕКС / AMINOCORE COMPLEX
АМИНОКОР КОМПЛЕКС / AMINOCORE COMPLEX
АМИНОКОР КОМПЛЕКС / AMINOCORE COMPLEX
  • Наличност: В наличност
24.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

ПОЛЗИ СЛЕД УПОТРЕБАТА НА АМИНОКОР КОМПЛЕКС

ПОВИШАВА ДОБИВА И КАЧЕСТВОТО НА ПРОДУКЦИЯТА

ОСИГУРЯВА ПО-ЕФИКАСНО УСВОЯВАНЕ НА ВЛОЖЕНИТЕ МИНЕРАЛНИ ТОРОВЕ

ПОВИШАВА УСТОЙЧИВОСТТА ПРИ СТРЕСОВИ СИТУАЦИИ - СТУД, СУША,ЖЕГА, И РАСТИТЕЛНИ ИНФЕКЦИИ

ЗАСИЛВА ПРОНИКВАНЕТО И УВЕЛИЧАВА ПРИЕМАНЕТО НА ХРАНИТЕЛНИ ЕЛЕМЕНТИ

ПРИДАВА ЖИЗНЕНОСТ И ЧИСТА ЕНЕРГИЯ ЗА ОПТИМАЛЕН РАСТЕЖ НА РАСТЕНИЯТА

Aminocore Complex е натурален продукт, съдържащ биологично активни свободни аминокиселини, фулвинова киселина и растителни екстракти.

Аминокиселините в Aminocore Complex са естествен хелато-образувател. 

Фулвиновата киселина увеличава пропускливостта на клетките, което допринася за транспортирането на хранителни вещества директно в растението. Увеличава съдържанието на хлорофил и засилва нивото на дишане на растенията. Aminocore Complex действа като буфер срещу промените на pH в работните разтвори и има стабилизиращо действие.

Aminocore Complex има намокримо и прилепващо действие и подобрява ефективността и поносимостта при смесване с други листни торове и препарати за растителна защита. 

Третирането на растенията с Aminocore Complex цялостно укрепва тяхната структура и стимулира физиологичните функции в стресови ситуации. Спомага за бързото им възстановяване от болести, студ и високи температури. Засилва кореновата система и видимо подобрява листната маса. Повишава вкусовите качества и подобрява качеството на продукцията. 

Натуралният състав на Aminocore Complex го правят приложим при всички култури. 


Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е оранжериен хибрид с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особено срещу брашнеста мана и обикновена мана. Много висок д..
4.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
225.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
4.00лв
Исмини F1 (Ismini)
2-3 дни
Исмини F1 е средно ран хибрид индетерминантен домат, селекция на "Hazera". Подходящ е за отглеждане като първа и втора култура в оранжерии. Растението..
111.00лв
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
34.00лв
Victoria F1Много ранен хибрид 65-70 с отлични вкусови качества за пролетно и лятно отглежданеПредназначен за прясна консумация и консервиранеКръгли и ..
32.00лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
4.00лв
Хибридът Лависта е с къса вегетация- 60-65 дни и е предназначен главно за ранно производство под тунели, но се представя много добре и в по-късен пери..
58.00лв 70.00лв
Ранозрял полудетерминантен хибрид. Подходящ е за отглеждане на открито и в оранжерии.Плодовете са червени, сочни, сладки и ароматни. Достигат тегло 18..
80.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация