Меню
Кошница

БРИЛЯНТ F1 / BRILLANTE F1 /

 БРИЛЯНТ F1 / BRILLANTE F1 /
 БРИЛЯНТ F1 / BRILLANTE F1 /
 БРИЛЯНТ F1 / BRILLANTE F1 /
 БРИЛЯНТ F1 / BRILLANTE F1 /
БРИЛЯНТ F1 / BRILLANTE F1 /
  • Наличност: В наличност
29.40лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Семена за Тиквички Брилянт F1 / Brillante F1 / от секция Fito

Брилянт F1 е ултраранна тъмнозелена тиквичка . Отличителна черта на този хибрид е много компактен храст поради късите междувъзлия, гладки и блестящи плодове, без драскотини .Това предпазва растенията от „лягане“ върху почвата през целия вегетационен период, така че плодовете винаги остават да висят и никога не се надраскват. Устойчивостта на вируси и брашнеста мана позволява този хибрид да се отглежда от ранна пролет до късна есен. Благодарение на комбинацията от висок добив, компактност, устойчивост на болести, Брилянт F1 днес няма аналози.

Период на зреене: Ултра ранен период на зреене (29-31 дни)

Форма на плода: Цилиндрична (12-15 х 4-6 см), повърхността на плода е гладка без ребра.

Цвят на плода: Тъмнозелен с красив блясък

Устойчивост на болести: Устойчив на ZYMV - вирус на жълтата мозайка на тиквичките; WMV - мозаечен вирус на диня; CMV - вирус на краставична мозайка: брашнеста мана

Транспортируемост: Висока

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е хибрид за производство в оранжерия и лятно-есенно производство на открито с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особен..
5.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
250.00лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
5.00лв
Нижи F1Високодобивен хибрид, който е изключително устойчив на горещини и болести и е идеален за лятно и есенно отглеждане.Дължината на плода по време..
5.00лв
Торфен Субстрат Черен Solvika Торфен Субстрат Черен Solvika
В наличност
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
36.00лв
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плодо..
70.00лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
5.00лв
Сорт диня Каристан се отличава с много силно растение. Гъстата маса осигурява отлично листно покритие на плодовете и ги предпазва от директно слънчево..
115.00лв
Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е п..
14.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Victoria F1Много ранен хибрид 65-70 с отлични вкусови качества за пролетно и лятно отглежданеПредназначен за прясна консумация и консервиранеКръгли и ..
32.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация