Меню
Кошница

БРИЛЯНТ F1 / BRILLANTE F1 /

 БРИЛЯНТ F1 / BRILLANTE F1 /
 БРИЛЯНТ F1 / BRILLANTE F1 /
 БРИЛЯНТ F1 / BRILLANTE F1 /
 БРИЛЯНТ F1 / BRILLANTE F1 /
БРИЛЯНТ F1 / BRILLANTE F1 /
  • Наличност: В наличност
27.60лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Семена за Тиквички Брилянт F1 / Brillante F1 / от секция Fito

Брилянт F1 е ултраранна тъмнозелена тиквичка . Отличителна черта на този хибрид е много компактен храст поради късите междувъзлия, гладки и блестящи плодове, без драскотини .Това предпазва растенията от „лягане“ върху почвата през целия вегетационен период, така че плодовете винаги остават да висят и никога не се надраскват. Устойчивостта на вируси и брашнеста мана позволява този хибрид да се отглежда от ранна пролет до късна есен. Благодарение на комбинацията от висок добив, компактност, устойчивост на болести, Брилянт F1 днес няма аналози.

Период на зреене: Ултра ранен период на зреене (29-31 дни)

Форма на плода: Цилиндрична (12-15 х 4-6 см), повърхността на плода е гладка без ребра.

Цвят на плода: Тъмнозелен с красив блясък

Устойчивост на болести: Устойчив на ZYMV - вирус на жълтата мозайка на тиквичките; WMV - мозаечен вирус на диня; CMV - вирус на краставична мозайка: брашнеста мана

Транспортируемост: Висока

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е оранжериен хибрид с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особено срещу брашнеста мана и обикновена мана. Много висок д..
4.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
225.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
4.00лв
Исмини F1 (Ismini)
2-3 дни
Исмини F1 е средно ран хибрид индетерминантен домат, селекция на "Hazera". Подходящ е за отглеждане като първа и втора култура в оранжерии. Растението..
111.00лв
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
34.00лв
Victoria F1Много ранен хибрид 65-70 с отлични вкусови качества за пролетно и лятно отглежданеПредназначен за прясна консумация и консервиранеКръгли и ..
32.00лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
4.00лв
Хибридът Лависта е с къса вегетация- 60-65 дни и е предназначен главно за ранно производство под тунели, но се представя много добре и в по-късен пери..
58.00лв 70.00лв
Ранозрял полудетерминантен хибрид. Подходящ е за отглеждане на открито и в оранжерии.Плодовете са червени, сочни, сладки и ароматни. Достигат тегло 18..
80.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация