Меню
Кошница

ЕЛИТО F1 ( ELITO F1 )

ЕЛИТО F1 ( ELITO F1 )
ЕЛИТО F1 ( ELITO F1 )
ЕЛИТО F1 ( ELITO F1 )
ЕЛИТО F1 ( ELITO F1 )
ЕЛИТО F1 ( ELITO F1 )
  • Наличност: В наличност
96.50лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Семена за Пипер Елито F1 ( Elito F1 ) от секция Royal Sluis

  • Нов хибриден пипер тип Капия.
  • Хибридът се характеризира с бърза вегетация.
  • Растенията са мощни, със силен хабитус и образуват плодове със средно тегло 150-180 г и дължина 16-17 см.
  • Плодовете са двукамерни, с дебел перикарп и преминават от светлозелен цвят в наситено червен.
  • Едно от предимствата на хибрида е, че плодовете не издребняват в по-горните етажи на растението, което е предпоставка за постигане на по-високи добиви.
  • Подходящ за свежия пазар и за консервната промишленост.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е хибрид за производство в оранжерия и лятно-есенно производство на открито с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особен..
5.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
250.00лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
5.00лв
Нижи F1Високодобивен хибрид, който е изключително устойчив на горещини и болести и е идеален за лятно и есенно отглеждане.Дължината на плода по време..
5.00лв
Торфен Субстрат Черен Solvika Торфен Субстрат Черен Solvika
В наличност
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
36.00лв
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плодо..
70.00лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
5.00лв
Сорт диня Каристан се отличава с много силно растение. Гъстата маса осигурява отлично листно покритие на плодовете и ги предпазва от директно слънчево..
115.00лв
Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е п..
14.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация