Меню
Кошница

КУАНТУМ F1 KUANTUM F1

КУАНТУМ F1 KUANTUM F1
КУАНТУМ F1 KUANTUM F1
КУАНТУМ F1 KUANTUM F1
КУАНТУМ F1 KUANTUM F1
КУАНТУМ F1 KUANTUM F1
КУАНТУМ F1 KUANTUM F1
КУАНТУМ F1 KUANTUM F1
  • Наличност: В наличност
250.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!
KUANTUM F1 Индетерминантен сорт,които е изключително устойчив на вируси и болести, в това число и новият ToBRFV - вирусът на кафявото набраздаване по плодовете
Неговата висока степен на устойчивост го прави отличен избор за производителите,които ценят безпроблемното развитие на растенията. Благодарение на този аспект,се осигурява по-голяма сигурност и стабилност в отглеждането на КУАНТУМ F1. Такава устойчивост на вируси и болести е от решаващо значение за успеха в отглеждането и качеството на произведените плодове. Плодовете са истински кулинарен шедьовър – сплескани, ярко червени,нежна ципа и с неустоим вкус. Те не само предоставят естетическо удоволствие със своя външен вид, но и доставят наситен вкус, който буквално те пренася в специални моменти. Ароматът, който се отделя от тях, е като пътеводител във времето, връщайки ви към неповторими спомени.KUANTUM F1 се отличава с продължителен срок на годност. Идеален е за събиране на зелено и предоставя отлични възможности както за износ, така и за удовлетворяване на вътрешния пазар.
Този домат не е просто зеленчук – той е истинска наслада за сетивата.
Име на сортаТегло на плодаФорма на плодПлодов цвятСрок на годностУстойчивост на болести
КУАНТУМ260-300 грлеко сплесканачервенLSL

HR:Fol: 0, 1, Va, Vd, ToMV,ToBRFV
IR:Tylcv, Tswv, N (ma, mi, mj)

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е хибрид за производство в оранжерия и лятно-есенно производство на открито с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особен..
5.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
250.00лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
5.00лв
Торфен Субстрат Черен Solvika Торфен Субстрат Черен Solvika
В наличност
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
36.00лв
Нижи F1Високодобивен хибрид, който е изключително устойчив на горещини и болести и е идеален за лятно и есенно отглеждане.Дължината на плода по време..
5.00лв
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плодо..
70.00лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
5.00лв
Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е п..
14.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Пипер с внушително тегло около 300 - 350 гр.Представляващ голям красив вишнено червен плод.Дебелината на перикарпът достига до 1 см.С много високо сух..
10.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация