Меню
Кошница

Митос F1 (Mitosz)

Митос F1 (Mitosz)
Митос F1 (Mitosz)
Митос F1 (Mitosz)
Митос F1 (Mitosz)
Митос F1 (Mitosz)
  • Наличност: В наличност
84.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

Митос е ранна капия подходяща за външно и оранжерийно отглеждане. Готова за първо бране само 60-65 дни след засаждане. Мощно, но много компактно растение с къси междувъзлия! Уникални форма и цвят, наподобяващи сорт Куртовска капия. Плодовете са светлозелени преминаващи в ярко червен цвят. Едно от основните качества на Митос F1 е максимално съдържание на сухо вещество, от 10.5-12%. Първи избор за фабриките на червено, и на крайния потребител на зелено и червено! Над 80% от плодовете са двукамерни. Средното тегло на чушките е 100-150 гр. с дължина 14-18 см.

Размер на плодовете:
тегло:100-150 грама
дължина:14-18 см

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е хибрид за производство в оранжерия и лятно-есенно производство на открито с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особен..
5.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
250.00лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
5.00лв
Торфен Субстрат Черен Solvika Торфен Субстрат Черен Solvika
В наличност
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
36.00лв
Нижи F1Високодобивен хибрид, който е изключително устойчив на горещини и болести и е идеален за лятно и есенно отглеждане.Дължината на плода по време..
5.00лв
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плодо..
70.00лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
5.00лв
Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е п..
14.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Пипер с внушително тегло около 300 - 350 гр.Представляващ голям красив вишнено червен плод.Дебелината на перикарпът достига до 1 см.С много високо сух..
10.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация