Меню
Кошница

ПЕГАС F1 / PEGAS F1 /

ПЕГАС F1 / PEGAS F1 /
ПЕГАС F1 / PEGAS F1 /
  • Наличност: В наличност
199.00лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

*Високодобивен хибрид на дългия ден, с около 10 дни по-ран от стандартните хибриди,                                                                                             с кръгли глави,тънка шийка и отличен пазарен вид.

*Подходящ за механизирано прибиране.

*Толерантен на фузариоза в основата на корена.

*Хибрид на дългия ден , с кръгли глави, тънка шийка  и отличен пазарен вид.

Пегас популярен под името Испански медальон е основния хибрид на Саката за целия европейски пазар .Много добра селекция като ранозрелост , форма и цвят на люспата.Изисква правилно и балансирано торене.Едностранното азотно торене може да доведе до образуане на по-едри от стандартните за нашия пазар глави.Положителен ефект има подаването на сяра към края на вегетацията .

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е хибрид за производство в оранжерия и лятно-есенно производство на открито с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особен..
5.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
250.00лв
Рики-5 Ф1Отглеждане на открито!!Много лесен хибрид за култивиране. Супер висок добив с устойчивост както на болести, така и на топлина.Листата са тъмн..
5.00лв
Торфен Субстрат Черен Solvika Торфен Субстрат Черен Solvika
В наличност
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
36.00лв
Нижи F1Високодобивен хибрид, който е изключително устойчив на горещини и болести и е идеален за лятно и есенно отглеждане.Дължината на плода по време..
5.00лв
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плодо..
70.00лв
Ори Ф1Първо поколение хибрид от късолинейни четирилистни краставици за лятна и есенна употреба, които са топлоустойчиви и устойчиви на болести .Плодов..
5.00лв
Тор за обогатяване на торф с контролирано освобождаване и балансирана хранителна формула.От началния етап до всички етапи на растеж.Магнум гранули е п..
14.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Пипер с внушително тегло около 300 - 350 гр.Представляващ голям красив вишнено червен плод.Дебелината на перикарпът достига до 1 см.С много високо сух..
10.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация