Меню
Кошница

Репички/Моркови/Репички

Репички/Моркови/Репички
Репички/Моркови/Репички
  • Наличност: В наличност
2.50лв

Опции

Отстъпки за количества - моля свържете се с нас!

В този микс се съдържат общо три ленти. Има семена на моркови Нантес и репички сорт Родос.

Дължината на всяка хартиена лента е 1,33 метра. Семената на зеленчуците се сеят много лесно. Фабрично семенцата са разпределени на оптимални разстояния едно от друго. Какво означава това? Вие няма да засявате всяко семе по отделно и да се притеснявате дали сте „уцелили” правилното разстояние между зеленчуците.

Достатъчно е да развиете необходимата Ви дължина от лентата и да отрежете излишната част от нея. После върху подготвената (предварително добре подравнена) градинска леха се застила лентата със семената. След като се позиционира права и равна, се засипва с фин почвен слой. Притиснете горния слой на почвата и полейте обилно.

След като поникнат зеленчуците не се нуждаят от прореждане. Ето защо методът за сеитба на семената на ленти и дискове е толкова предпочитан в световен мащаб. Лесно и приятно може да бъде и засяването на зеленчуците в саксии и сандъчета, благодарение на това, че ситните семена са разпределени на „точните” си места.

Напишете мнение

Моля въведете поне 25 символа
Лош Добър

Най-поръчвани продукти

Хирошима е оранжериен хибрид с къси брадавици,отлична устойчивост на топлина и болести, особено срещу брашнеста мана и обикновена мана. Много висок д..
4.00лв
Pink Diamant F1Средно ранен хибрид за пролетно производствоСилен вегетативен и генеративен растежКомпактно растение с къси междувъзлияАтрактивен розов..
225.00лв
Исмини F1 (Ismini)
2-3 дни
Исмини F1 е средно ран хибрид индетерминантен домат, селекция на "Hazera". Подходящ е за отглеждане като първа и втора култура в оранжерии. Растението..
111.00лв
Високодобивен сорт за средноранно производство. Растението е много мощно и жизнено, с височина 50-70см. и едри листа. Плодовете са висящи, едри,..
1.60лв
Victoria F1Много ранен хибрид 65-70 с отлични вкусови качества за пролетно и лятно отглежданеПредназначен за прясна консумация и консервиранеКръгли и ..
32.00лв
Хибридът Лависта е с къса вегетация- 60-65 дни и е предназначен главно за ранно производство под тунели, но се представя много добре и в по-късен пери..
58.00лв 70.00лв
Ранозрял полудетерминантен хибрид. Подходящ е за отглеждане на открито и в оранжерии.Плодовете са червени, сочни, сладки и ароматни. Достигат тегло 18..
80.00лв
Тарелка за разсад 28 клеткиматериал: PVCразмер (см): 52 х 31 х 6..
1.20лв
Специален торфен субстрат, приготвен от равни количества екологично чисти тъмен и бял торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен ета..
38.00лв
Специален торфен субстрат, приготвен от екологично чист тъмен торф,  без плевели, болести и примеси, с  различен етап на хумификация -степен..
34.00лв
Супер ранен хибрид,за оранжерии и на открито.Мощно,високо с къси междувъзлия растение.Много добро представянеУлтра висока производителност.Дълго плодо..
55.00лв
Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че ползвате сайта ни по най-добрия възможен начин. Правила за поверителност | GDPR Декларация